Concep't Trade

collecties

Onze collectie bestaat uit een aantal Europese designmerken van multifunctioneel zitmeubilair en accessoires voor de projectmarkt. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatief hedendaags design zijn essentieel voor deze brands.

Alle collecties

akaba

Jorge Pensi is hier reeds meer dan 20 jaar de huisontwerper. Onder de slogan Motion and Emotion creëerde hij een aantal families van multifunctionele stoelen en zitbanken die hun weg vonden naar kantoren, universiteiten, de zorgsector en zoveel meer.

meer weten

cascando

Innovatieve producten voor kantoor en home. Diverse Nederlandse ontwerpers brengen hun creaties onder dit label dat garant staat voor kwaliteit en hedendaagse vormgeving.

meer weten

Hiller

Duitse duurzaamheid in stapelstoelen en klaptafels. Eten, luisteren, studeren, ontspannen...het kan allemaal op een Hiller stoel. Zonder twijfel één van de beste klaptafel fabrikanten van Europa. De veelzijdigheid van de fabriek biedt een waaier van mogelijkheden bij uw projectrealisatie.

meer weten

Manade

Creëer uw persoonlijke touch op en rond de werkplek met accessoires van Manade. Kleurrijk en efficiënt werken.

meer weten

Andreu World

Tijdloos design in samenwerking met internationale designers zoals Lievore Altherr Molina, Patricia Urquiola, Piergiorgio Cazzaniga en Jasper Morrison. Andreu World biedt een ruime en brede collectie van multifunctioneel zitcomfort en bijpassende tafelprogramma’s. Toepasbaar in een zakelijke of privé sfeer.

meer weten