Concep't Trade

collecties

Onze collectie bestaat uit een aantal Europese designmerken van multifunctioneel zitmeubilair en accessoires voor de projectmarkt. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatief hedendaags design zijn essentieel voor deze brands.

Alle collecties

akaba

Jorge Pensi is hier reeds meer dan 20 jaar de huisontwerper. Onder de slogan Motion and Emotion creëerde hij een aantal families van multifunctionele stoelen en zitbanken die hun weg vonden naar kantoren, universiteiten, de zorgsector en zoveel meer.

meer weten

cascando

Innovatieve producten voor kantoor en home. Diverse Nederlandse ontwerpers brengen hun creaties onder dit label dat garant staat voor kwaliteit en hedendaagse vormgeving.

meer weten

Fredericia

Fredericia produceert reeds meer dan een eeuw innoverende Scandinavische design meubelen met als leidmotief “creating the modern originals of tomorrow”. Hoge kwaliteitsnorm, oog voor detail, duurzaam gekozen materialen en functionaliteit primeren. De ontwerpen worden zowel toegepast in projecten als in de privésfeer.

meer weten

Hiller

Duitse duurzaamheid in stapelstoelen en klaptafels. Eten, luisteren, studeren, ontspannen...het kan allemaal op een Hiller stoel. Zonder twijfel één van de beste klaptafel fabrikanten van Europa. De veelzijdigheid van de fabriek biedt een waaier van mogelijkheden bij uw projectrealisatie.

meer weten

Manade

Creëer uw persoonlijke touch op en rond de werkplek met accessoires van Manade. Kleurrijk en efficiënt werken.

meer weten

Palau

Ideaal voor break out en lounge zones. Palau kenmerkt zich door een hoogwaardig zitcomfort en duurzaamheid. Een product van Palau wordt op uw maat gemaakt, in uw stofkeuze. Integraal geproduceerd in Nederland met oog voor ecologie en milieu.

meer weten

Resol

VILAGRASA en DD Barcelona zijn de labels waaronder u projectaccessoires en kunststof design zitmeubilair vindt. De collecties zijn ondermeer ontworpen door Joseph llusca, Joan Gaspar en Jorge Pensi.

meer weten